1 Ağustos 2013 Perşembe

Fotoğraf çerçeveleri...


 Özel anılarımızı fotoğraflayıp , o anların hep gözümüzün önünde olmasını isteriz. Çünkü o an'ları hatırladıkça mutlu oluruz. Ama malesef ilerleyen teknoloji ile birlikte fotoğraflarımızı raflara kaldırmak bir yana dursun,
 dijital ortama hapsediyoruz. Ne zaman bir daha "resimlerim" dosyasına gireceğimizi bilmeden, fotoğrafları ve mutlu anılarımızı unutup gidiyoruz. Kazara virüs girdi, bilgisayar çöktü derken, arşiv yok olup gidiyor :( Ben özel ve mutlu alanların çerçevelerde hayat bulmasını isteyenlerdenim. O yüzden bugün sizlerle birbirinden farklı, stil sahibi, eğlenceli ve modern çerçeveleri paylaşacağım.
Mia

Mia

Mia

Mia

Mia

Mia


Ayrıca fotoğraflarınızla evinizin farklı mekanlarında , birden fazla çerçeveyi bir araya getirerek fotoğraf köşeleri oluşturabilirsiniz. Bu çerçeveleri simetrik asabileceğiniz gibi farklı tip ve büyüklükteki çerçevelerle kolaj da yaratabilirsiniz.
Bu köşeler için çerçeveleri yerleştirirken; merdiven çıkışları, antre, yatak başı, salonlardaki koltuk arkası ve şömine üzerini tercih ederseniz, fotoğraflarınızla odak noktası oluşturmuş olursunuz. Şimdiden kolay gelsin :)


The  Company

The Company

The Woo




Mudo concept

Mudo Concept

Tepe Home

Tepe home 



The Company

The Company




The Company















































Tepe Home
Çerçeveleri; tepe home,  the woo,  mudo concept,  the company mağazalarında bulabilirsiniz.
Mutlu anlarınız her geçen gün daha çok artsın, sevgiyle kalın...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder