4 Ağustos 2013 Pazar

Kate Moss Şıklığı


     Vintage giyim tarzını Kate Moss 'tan başkası bu kadar iyi kombinleyip, üstüne yakıştıramaz heralde. Bu kadının giyimini görüpte hayran kalmayan yoktur diye düşünüyorum.
     Peki Kate nasıl oluyor da, her ortam da şık olmayı başarabiliyor? İsterseniz bu stili sizlerle birlikte inceleyelim.
 
Gelinlik, tek kelimeyle mükemmel. Sade bir gelinlik tercih etmiş fakat işlemelerle o kadar güzel ve ince işçilik yapılmış ki, göz kamaştırıyor. Takı kullanmasına gerek kalmamış. Saçlar yine salaş,  dağınık, doğal...



Kombinlemek ; Allah vergisi bir yetenek.. :)))


Pahalı olan tasarımları ucuz ve sıradan kıyafetlerle çok iyi kombinliyor.  Böylece modanın kurallarının dışına çıkıp kendine özgü moda kuralları oluşturuyor.


Mücevher konusunda ise kaliteden ödün vermiyor. Gece kıyafetlerinde ise genellikle üzerine tam oturan ve mini elbiseleri tercih ediyor. Siyah renk ise vazgeçilmezlerinden.



Saçları sanki kuaföre hiç gitmemiş, yataktan çıkıp 5 dakika içinde şekil verilmiş  gibi görünüyor. Ama kesinlikle kötü değil, onun tarzını tamamen tamamlıyor bu dağınık, salaş saçları...


Vintage kıyafetleri çok seviyor. Birbiri ile alakasız olan kıyafetleri çok fazla kullanıyor. Şalları, babetleri, çizmeleri çok seviyor.


Her zaman beklenilenin dışında giyiniyor ve insanları her defasında şaşırtabiliyor.
Sürekli farklı tarzlarla karşımıza çıkabiliyor. Ama hepsinde bir bütünlük var bence. Onun ilgilendiği moda değil, kıyafetler...









Fazla uğraşmadan ,ayna karşısında vakit kaybetmeden hazırlanmış bir görüntüsü var hep. Dolayısıyla her zaman  doğal , abartıdan uzak ve sade olan şık görüntüsünü kaybetmiyor.


Jean pantolonları olmazsa olmazı. Kıyafetlerinin  ana öğesi olarak kullanıyor, pantolonları. Günlük kıyafetlerinde de çok fazla kullanıyor.Triko kazakla yada salaş bir tişörtle kombinleyip , çaba harcamadan elde edilmiş gibi görünen, sade bir görüntü sergiliyor.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder