31 Ağustos 2013 Cumartesi

Ünlülerin saç renkleri ve modelleri...

 Scarlett Johansson'un birbirinden farklı saç renkleri ve modelleri. Bence en güzeli 1 numara.


Gisele Bündchen , uzun ve gür saçlara sahip.  Genelde hep aynı modeli kullanıyor. Maşa yaptırıp saçları dağıtıyor, böylece doğal bir görünüm elde ediyor.
 Megan  her zaman alımlı ve çekici. Böyle görünmesinde saçlarının etkisi büyük. Genellikle siyah saçlı, siyahtan vazgeçemiyor. O da dalgalı saçı sevenlerden.


 Ashley Olsen 'in saç kesimi bir zamanlar çok modaydı. Victoria Beckham bu saç stilinin öncülerinden herkesin bildiği gibi. Bir gün cesaret edebilirsem, saçlarımı böyle kestireceğim :)
Angelina bütün saç renklerini kullandı. Ben sarışın halini hiç sevemedim. Kumral tonlarındaki bu saç rengi ona en çok yakışanı.

Charlize Theron çok güzel ve kusursuz  bir yüze sahip . O yüzden bu cesaret isteyen kısa saç modelini fazlasıyla yakıştırmış. Kısa saç herkese yakışmıyor malesef. Zayıf ve keskin hatları olan bayanlara daha çok yakışıyor.
 Doutzen Kroes, Victoria Secret meleklerinin en güzeli. Doğuştan şanslı olan bu bayan, doğal sarışının kelime anlamı. Düz, dalgalı ve toplu saç modellerinin hepsini sıklıkla kullanıyor. Saçları hiçbir zaman kuaförden yeni çıkmış gibi yapılı değil, hep bir doğallık var.




 Adriana Lima. O da ünlü meleklerden :) Sağlıklı ve parlak saçlara sahip. Bütün renk tonlarını kullandı ve kumral tonlarında karar kılmış görünüyor.

 Her zaman saç rengini ve modelini çok beğendiğim bir ünlü.
 
 Jennifer Lopez kahküllü saçıyla farklı bir imaj yaratmış, dikkati gözlerine çekmeyi başarmış. Kahkül kullanması biraz zor olsa da , saçından sıkılanlar için iyi bir değişiklik.

 Miranda Kerr; saçlarına ışıltı attırarak daha parlak bir görünüm yakalamış.



 Bakır tonlarına bayılıyorum. 2 senedir saçlarımı boyatmıyorum,doğal rengini kullanıyorum ama , bakıra döneceğim galiba bu gidişle :)
 Rihanna'nın çılgın saçları :) Kızılın en çok yakıştığı ünlülerden desek, yanlış olmaz herhalde...

1 yorum: