21 Temmuz 2013 Pazar

Tatil günlüğü ve Kaş

     Bu yıl ki tatilimiz çok eğlenceli ve yorucu geçti. Kaş'tan girdik, Çeşme'den çıktık. Kaş, Ölüdeniz, Göcek,  Dalyan, Marmaris, Alaçatı, Çeşme ve varış İstanbul. Hepsi birbirinden güzel yerler.Yeşille mavinin uyumuna bu kadar güzel şahit olunamazdı bence. Gerçekten güzel ülkemiz, bir Cennet.  
     Her şeyi bir kenara bırakıp tatilin tadını doyasıya çıkarmanın telaşına girdik. Daha çok yer görmek, daha çok denize girmek, daha çok yemek, daha çok mavi ve yeşil... Böyle bir turu kesinlikle kendi arabanızla yapmalısınız. Çünkü isteğiniz yerde istediğiniz kadar kalıyorsunuz, farklı yerleri de keşfedebiliyorsunuz.          Önceden kalacak yer ayarlamanıza , rezervasyon yapmanıza gerek yok, bir şekilde bulabiliyorsunuz. Bu sene turizm de ciddi anlamda düşüş yaşanmış, her yer boştu.
  Macerayı sevdiğimizden macera dolu bir tatil geçirmek için elimizden geleni yaptık...Yeni yerler görmenin telaşı, yeni tatları tatmanın heyecanı, kalacak yeni bir yer bulmanın yorgunluğu derken 1 haftamızı doya doya geçirdik. Yapmadığımız tekne turu , gitmediğimiz koy,  plaj, antik yer kalmadı. Tatil günlüğümün startını, Kaş fotoğraflarını paylaşarak başlatıyorum . Devamı gelecek. İyi tatiller geçirmeniz dileğiyle...
      Vee, Antalya'nın incisi KAŞ.
Saklıkent Kanyon
Kanyon cafeler
Kanyon
Kaş
Kaş Liman
Kalkan
Kaş sokakları
Limanağzı tekne turu
Bilal beach
Kaputaj plajı
Patara plajı















Kaş'ta gezilmesi gereken yerler;
Kaputaj plajı,(Dünya harikası)
Patara plajı, (Caretta Caretta)
Saklıkent kanyonu,
Xanthos antik kent,
Limanağzı tekne turu.
Kesinlikle Kaputaj favorimiz. Şuana kadar gördüğümüz en güzel deniz...
     Sırada Ölüdeniz.
     Kaş-Ölüdeniz arası 114 km.

2 yorum: